logo

Asiakas, laatu ja luotettavuus
ovat toimintamme peruspilarit.

Kurkiranta II


KOTI TARHIAN RANTAMAISEMISSA

Uusi järvimaisemalla varustettu koti lähellä palveluita. Rauhallinen asuinalue ja kaunis ympäristö luovat asumiselle kiireettömän ja rauhallisen tunnelman.
Laadukas rakentaminen ja nykyaikainen talotekniikka takaavat viihtyisän, huolettoman ja edullisen asumisen.

Kurkiranta II
Ennakkomarkkinoinnissa nyt Rakennusliike M. Mäkisen uusi RS-kohde, laadukas kerrostalo Wegeliuksentien päässä veden äärellä. Tarhian rantamaisemat ja Kurkisaaren perhepuisto mahdollistavat luonnosta nauttimisen heti kotiovelta ulos astuttaessa. Talvella jääladut kulkevat talon edestä ja kesällä voit lähteä lenkkeilemään rantatietä pitkin tai vaikka veneellä Keurusselälle. Talo sijaitsee sivussa hälinästä, mutta lähellä kaikkia palveluja. Keuruun keskustaan tulee matkaa reilu puoli kilometriä ja terveyspalveluihin muutama sata metriä.

Asunto Oy Keuruun Kurkiranta II muodostuu 5 -kerroksisesta 18 huoneistoisesta hissillisestä kerrostalosta ja 8 paikkaisesta autokatoksesta, jotka rakennetaan omalle tontille. Betonirunkoinen ja punatiilivuorattu kerrostalo liitetään kaukolämpöön. Rakennuksen energiatehokkuusluokka on C 2018 . Kaikissa huoneistoissa on mukava lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto ja ikkunoissa sälekaihtimet. Parvekkeet ovat lasitettuja, mikä mahdollistaa niiden vaivattoman käytön läpi vuoden. Taloyhtiön yhteisiä tiloja ovat urheiluvälinevarasto, talon varasto, irtaimistovarastot ja kuivaushuone.

Huoneistot
3h + k + s 89 m² 4 kpl
3h + k + s 74,5 m² 4 kpl
2h + k + s 59,5 m² 4 kpl
2h + k + s 56,5 m² 4 kpl
2h + k 52 m² 1 kpl
Tupak. + alkovi + s 48,5 m² 1 kpl

Yhtiövastike
HOITOVASTIKE 3,00 €/m2
RAHOITUSVASTIKE 7,95 €/m2
VESI- JA SÄHKÖ maksut kulutuksen mukaan (omat mittarit)

Hoitovastike on laskettu mahdollisimman realistisesti vuoden 2020 hintatason mukaisesti. Autokatospaikkojen hoitovastike määräytyy
kertoimella 0,3 x pinta-ala. Vastikkeiden suuruudet ovat laskennallisia. Lopullinen vastike määräytyy todellisten kulujen mukaan ja niihin vaikuttaa hintatasojen ja viitekoron muutokset.

Kun olet ajoissa liikenteessä, pääset valitsemaan itsellesi mieluisat vaihtoehdot parkettilattiasta, keittiö- ja kylpyhuonekalusteista ja kosteiden tilojen laatoituksista. Näin luot itsellesi viihtyisän kodin kerralla pitkäksi aikaa.

Alustava rakennus tapaselostus

YLEISTÄ
Rakennuspaikka sijaitsee Keuruun keskustassa Punaportintien ja Wegeliuksentien välissä Tarhian ranta-alueella, omalla tontilla. Osasta asuntoja on järvinäkymä Kurkilahdelle ja kaikista asunnoista ainakin parvekkeelta.

Yhtiö muodostuu omalle tontille rakennettavasta hissillisestä kerrostalosta. Asuntoja on 18 kpl ja niihin liittyy asuntokohtainen lämmin irtainvarasto, sekä yhteiset ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. Autopaikkoja osakkeina katoksessa 8 kpl. Muut autopaikat ovat pistokkeellisia avopaikkoja, jotka ovat yhtiön hallinnassa.

RAKENNUSRUNKO
Rakennuksen perustukset ja runko teräsbetonirakenteiset. Julkisivut muurataan poltetusta tiilestä. Huoneistojen väliset seinät teräsbetonia EI 60/ 55dB. Märkätilojen seinät kivirakenteiset ja kantavat sisäseinät teräsbetonia. Muutoin seinät ovat kevyitä kipsilevyseiniä. Vesikaton kantavat rakenteet puuta ja vesikatteena kumibitumikermi.

IKKUNAT JA OVET
Asuntojen ikkunat 2-lehtiset 3-kertaiset sisään aukeavat puu-alumiini-ikkunat. (Tyyppi MSE, tehdasmaalatut.) Ulko-ovet lämpökatkaistuja teräsprofiiliovia, joissa lasit turvalasia. Aputilojen ulko-ovet puurunkoisia lämpöeristettyjä ovia. Huoneisto-ovet maalattuja EI30/30dB- ovia. Asuntojen väliovet valkoisia maalattuja laakaovia. Parvekeovet 1-lehtisiä, 3-lasisia ulos aukeavia ovia.

SISÄSEINÄT
Asuntojen makuuhuoneiden ja olohuoneiden seinät maalattuja tai tapetoituja. Muiden kuivien huonetilojen sekä kaikkien ulkoseinien sisäpinnat maalattuja.

Laatoitus: Kylpyhuone laatoitetaan lattiasta alakattoon, myös kiinteiden kalusteiden takaa. Erillis-wc:n allastausta laatoitettu. Keittiön työ- ja pesupöytien taustat välitilalaminaatti kaapistojen välissä.

SISÄKATOT
Eteistilojen, kylpyhuoneen, wc:n ja löylyhuoneen katot alaslaskettuja. Keittiöiden ja asuinhuoneiden katot roisketasoitetaan ja alaslaskettujen eteisten katot valkoiseksi maalattua paneelia. Wc-tiloissa, kylpyhuoneessa ja löylyhuoneissa katot paneloituja.

LATTIAT
Asuntojen kuivissa tiloissa on tammiparketti. Wc:n, kylpyhuoneen ja löylyhuoneen lattiat laatoitetaan.

KALUSTEET
Kiintokalusteet tehdasvalmisteisia vakiokalusteita, joiden ovet maalattuja mdf-ovia. Työpöytätasot korkeapainelaminaattia. Keittiöissä on liesikupu, erillisuuni, keraaminen liesi ja astianpesukone. Kylmälaitteet asuntotyypin mukaan sekä varaus mikroaaltouunille.

Kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa pyyhekoukustot ja paperitelineet. Kylpyhuoneissa suihkuseinä ja verhotanko. Pesukonevaraukset ja pyykkikaapit kylpyhuoneissa, taikka wc-tilassa huoneistotyypin mukaan.
Löylyhuoneessa sähkökiuas ja puurunkoiset lauteet. Laudetasot tervaleppää.

Lasitetut parvekkeet. Osalla huoneistoja parvekkeella pelastautumis-/poistumisluukut, sekä tuuletusteline. Irtaimistovarastoissa hyllyt ja vaatetanko.

LVIS-JÄJESTEMÄT
Rakennus liitetään kaukolämpöön ja lämmitysjärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys. Vesikalusteet valkoisia toimittajan vakiomallistosta. Sekoittajat yksiotteisia.

Huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla erillisen suunnitelman mukaisesti. Palovaroitinjärjestelmät verkkovirtaan kytkettynä. Pistorasiat, kytkimet, kiinteät valaisimet wc- ja kylpyhuonetiloissa sekä keittiökalustevälissä sähkösuunnitelman mukaan valmistajan vakiomallistosta. Vesi- ja sähkönmittaus huoneistokohtainen.

YLEISET TILAT
Ensimmäisessä kerroksessa irtainvarastot, ulkoiluvälinevarasto, talon varastot, siivoushuone, kuivaushuone sekä tekniset tilat. Väestönsuoja toimii irtainvarastona. Piha-alueen kulkuväylät murskesorapintaisena. Pihakalusteet ja varusteet valmistajan vakiomalleja.

OIKEUS MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN